Kaş Belediyesi 19 Mayıs Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Perşembe Günü akşam saat 20:30’da ilçe merkezinde önce fener alayı daha sonra Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara sanatçı Tuğba Yurt ve Dj Erdem Kınay tarafından konser verilecek.
Kaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar kapsamında İlçe Merkezinde saat 20:30’da Fener Alayı ile Türk müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt ve Dj Erdem Kınay Kaş İlçe Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara konser verecek.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü  tarafından hazırlanan program kapsamında coşkuyla kutlanacak. 19 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da İlçe Merkezinin girişinden Cumhuriyet Meydanı’na kadar meşaleler eşliğinde fener alayı düzenlenecek.
FENER ALAYI VE KONSER
Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda konserler düzenlenecek. 19 Mayıs kutlamaları Fener Alayı’nın ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Tuğba Yurt konser verecek. Sevilen Sanatçı Tuğba Yurt şarkılarını Kaşlılar için seslendirecek. 19 Mayıs coşkusu Kaş  İlçesi’nde de coşkuyla yaşanacak.
 
Editör: TE Bilisim