Antalya'nın Kaş ilçesinde geçen yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören 'Kaş Caz Festivali', bu yıl 28-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak.
Kaş Setur Marina'da düzenlenecek '2. Kaş Caz Festivali' sanatçı programı açıklandı. 2. Kaş Caz Festivali, bu yıl 28- 30 Ağustos tarihlerinde cazseverlerle buluşacak 2. Kaş Caz Festivali'nin ilk günü olan 28 Ağustos Cuma günü Mesut Yücel (HappyHour), Kolektif İstanbul, Uç Uç, Sattas ve Jam Session sahne alacak. Festivalin ikinci günü Ahmet Nebi (HappyHour), Julide Özçelik, Korhan Futacı, 02 Pub After Party sahne alacak. Festivalin son günü Happy Hour, Esen- Dündar- Banar Trio, Birsen Tezer, Aydın Esen-Randy K Esen ve Jam Session sahne alacak.
Festivalin basın danışmanı Nurbanu Anter, "estivalimizi açık havada, Kaş Setur Marina'nın geniş alanında, önlemlerimizi alarak gerçekleştireceğiz. Kaş, Likya Birliği'nin başkenti. Türkiye'deki çok önemli alternatif turizm merkezi. Kaş'a bir caz festivali çok yakışıyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlediğimiz Kaş Caz Festivali büyük ilgi gördü. Akdeniz çanağına çok yakışan caz müziğinin tınıları içinde, caz severler yine unutulmaz üç gece yaşayacak. Müzisyenler, solo ve grup performansları ile Kaşlıları ve cazseverleri büyüleyecek" diye konuştu.
Festivalin biletleri, www.biletix.com adresinden satışa sunuldu.
Editör: TE Bilisim