Antalya'nın Kaş ilçesinde ilki eylül 2019'da düzenlenen, geçen yıl ise koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen Kaş Caz Festivali, bu yıl ikinci kez 27- 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Kaş Caz Festivali, 27-29 Ağustos tarihlerinde Kaş Setur Marina'da düzenlenecek. Festival programı ve katılacak yerli ve yabancı sanatçılar önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Kaş Caz Festivali'nin basın danışmanı Nurbanu Anter, "'Nerede kalmıştık' diyerek, 2. Kaş Caz Festivali için startımızı veriyor. Bu yıl yine yıldızlar altında, Kaş Setur Marina'nın ev sahipliğinde açık havada her türlü tedbirimizi alarak sanatseverleri üç gece cazın büyülü dünyası ile buluşturacağız. Müzisyenlerin solo ve grup performansları ve caz müziğinin tınılarıyla üç unutulmaz gece yaşayacağız. Katılacak sanatçıları ve festival programını çok kısa sürede açıklayacağız. Kaş, Likya Birliği'nin başkenti. Tarih, doğa ve denizin iç içe olduğu alternatif turizm merkezi. Bu nedenle Kaş'a bir caz festivali çok yakışıyor. Kaş Caz Festivali ile Kaş turizmine renk katacağız. Caz severler Kaş'taki tatil programını 27-29 Ağustos tarihlerine göre yapsın" dedi.
 
Editör: TE Bilisim