Kaş CHP İlçe Teşkilatı Antalya ya çıkartma yaptı. CHP Kaş İlçe başkanı Mehmet Vural Arıkan Başkanlığında Kadın Kolları başkanı Hacer Bilgiç, Gençlik Kolları başkanı Can Ülker, CHP Kaş İlçe eski başkanlarından Süleyman Özer, Kaş eski Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, eski Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Birol Engin ile yönetimde bulunan bir kısım partililer ilk önce yeni seçilen CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ı makamında ziyaret etti. Hayırlı ve uğurlu olsun dilek ve temennisinde bulunarak birlikte çalışma sözünü aldı. Başkan Nusret Bayar, Antalya merkez ile birlikte tüm 19 ilçemizde CHP olarak birlikte elele vererek yeni bir ilke imza atarak Partimizi hem Antalyamızda hemde Ülke genelinde birinci yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın dedi.
   Kaş CHP İlçe yönetimi daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş İlçesinde planlanan ve söz verilen OSB ve Hal için talimat verildiğini ve çalışmalara hız verilerek hem az maliyetle hemde vaktinden önce hizmetlerin gerçekleştirileceğini söyledi.
  İlçe yönetimi daha sonra nezaketen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'i ziyaret etti.
 CHP Kaş  İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan Antalya ziyaretleriyle ilgili olarak yaptığı konuşmada” Ziyaretlerimiz verimli geçti. Öncelikle yeni seçilen Antalya İl Başkanımız Sayın Nusret Bayar ile birlikte çalışma sözünü aldık. Önümüzdeki dönemde yeni bir dönem için elele birlikte çalışacağız. Birlikte başarılara imza atacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile de Kaş İlçemiz için başta Kınık Hal ve OSB için sözünü aldığımız tesisler için başlama müjdesini aldık. Birlikte yapacağız ve birlikte başaracağız.  Kaş İlçemize ve mahallelerine gereken hizmetleri yerinde ulaştıracağız. Kaş halkına bu müjdeyi veriyoruz. Antalyadan eli boş dönmüyoruz. Ayrıca Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal ve Konyaaltı belediye başkanımız Sn. Semih Eseni ziyaret ettik. Kendileriyle de Kaş olarak birçok konuda istişare ettik. Bından sonra da birlikte çalışacağız”dedi
 
Editör: TE Bilisim