Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak basın açıklaması metni.
“Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Geçtiğimiz genel seçim döneminde Batı Antalyalı Sivil Toplum Kuruluşları olarak, bölgemizi temsil edecek ve yine bölgemizin insanı olan isimlere seçilebilir sıralarda yer verilmesini tüm siyasi partilerimizden istemiş ve bu isimlere yer veren siyasi partilerimizin desteklenmesi konusunda kanaat bildireceğimizi belirtmiştik. Siyasi partilerimiz bu talebimizi geri çevirmemiş ve Batı Antalya’nın üç ismini TBMM’ye göndermişti. Geride bıraktığımız süre zarfında milletvekillerimizin bölgemiz için yapmış olduğu katkılar ve her ilettiğimiz sorunda, çözüm için göstermiş olduğu çaba takdiri hak ediyor ve siyasi partilerimizden istemiş olduğumuz milletvekili talebimizin ne kadar haklı olduğunu bizlere gösteriyor.
Ülkemiz tarımında örtü altı sebze üretiminin kalbi, eşsiz doğası ve tarihi içerisinde bulunan işletmeleri ile butik turizmin incisi olan Batı Antalya, barındırdığı potansiyel ile ülkemizin en değerli yerleri arasındadır. Bu potansiyelin açığa çıkarılması ve ülke ekonomisine kazandırılması için bölgenin doğru yatırımlar ve projeler ile desteklenmesi şarttır. Bölgenin sorunlarının çözümünde doğru, hızlı ve kaynak israfı olmadan hareket edilebilmesi adına burada doğmuş, burada büyümüş ve burada yaşamaya devam eden tecrübeli insanlar tarafından mecliste temsil edilmesi en isabetli karar olacaktır.
Seçime giren siyasi partilerimiz tarafından, Batı Antalya’nın sorunlarına çözüm sağlayacak, bölgemizi her türlü platformda savunacak, projeler üretecek, TBMM’de ve Ankara’da bölgemizin gözü kulağı olacak, sorgusuz sualsiz kapısını çalabileceğimiz milletvekili aday adaylarına seçilebilecek sıralarda yer verilmesi önemlidir.
Batı Antalya’nın Sivil Toplum Kuruluşları olarak, bölgeyi temsil edecek, bölgenin sorunlarına vakıf, burada yetişmiş milletvekili adaylarını seçilebilecek sıralara koyan siyasi partileri destekleyeceğimizi ve partilere oy verilmesi konusunda, burada bulunan tüm sivil toplum örgütleri olarak kamuoyu oluşturulması için gerekli çalışmaların tarafımızdan yapılacağının bilinmesini ve siyasi partilerimizle bu konuda bilgi paylaşımında bulunabileceğimizi beyan eder, tüm kamuoyuna saygılarımızla sunarız.”
 
Editör: TE Bilisim