Kaş Devlet Hastanesi Kantini (Hastane büfe, çay ocağı ve kantin) 30 Ocak Salı günü ihale  açık teklif usulü ile 3 yıl süre ile kiralanacak.

Antalya Kaş Devlet Hastanesi Baştabipliği Kaş’ın Gökçeören Mahallesi Gökseki Mevkiinde bulunan Kaş Devlet Hastanesi, aşağıda bilgileri verilen tesisin alanı Kantin (Hastane büfe, çay ocağı ve kantin) yeri olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 3 (Üç) yıl süre ile kiralanacaktır. İhale, Kaş Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda yapılacaktır. Şartname bedeli 250,00.-TL (İki Yüz Elli Türk Lirası) olup, ihale dokümanı Kaş Devlet Hastanesinin  Halk Bankası Antalya Şubesi TR 83 0001 2009 5700 0044 100014 IBAN no'lu hesaba nakit, havale ya da eft yapıldıktan sonra Satın Alma servisinden alınabilir. İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen ihaleden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

 İHALEYE İLİŞKİN

İhale tarihi: 30.01.2018 Salı  günü Saat: 11:00.  İhaleye katılmak isteyenler, tekliflerini ve aşağıda belirtilen belgeleri 30/01/2018 tarih ve İhale saatinden önce  Antalya Kaş Devlet Hastanesi Satın alma Birimine  ibraz etmeleri gereklidir. İhaleye Katılabilme Şartları; İhaleye katılabilmek için.gerçek Kişilerin; yasal yerleşim yeri sahibi olunması, tebligat için Türkiye' de adres gösterilmesi, TC Kimlik numaraları ile başvurmaları, geçici teminatı yatırmış olmaları gerekmektedir.Tüzel Kişilerin; tüzel kişinin sicilinin kayıtlı bulunduğu idareden (Dernekler Müdürlüğünden, Ticaret veya Sanayi Odasından, Ticaret Sicili Müdürlüğünden, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden, İdare Merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya ilgili makamdan) tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, şirketlerden; Noter tasdikli imza sirküleri,  vakıflardan; ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküleri, derneklerden; ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi, Dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti, Temsil durumunda; Noter tasdikli vekâletname ve vekâlet edene ait İmza Beyannamesi, ortak Girişimlerden; noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi, Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri için, işbu maddedeki (A) veya (B) bentlerinde belirtilen belgeleri ibraz etmeleri zorunludur. Türkiye'de tebligat için adres beyanı. Geçici ve Kesin teminat olarak alınacak belgeler, tedavüldeki Türk Parası, Bankalar ve Özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler  ( nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde anaparaya tekabül eden satış değerleri esas alınır). 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 6'ncı maddesindeki kişiler veya  83'üncü maddesinde belirtilen yasak fiil ve davranışta bulunan kişiler  ihaleye katılamazlar. İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgeleri ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayarak en geç ilanda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İhale Salonu'nda hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Bu ilan kapsamında yapılacak olan kiralama işlemlerinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri ve şartname hükümleri uygulanır. İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.   
Editör: TE Bilisim