Kaş Devlet Hastanesi'ne, Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın öncülüğünde kurum, kuruluş ve kişilerin katkısıyla imece usulü damar düğümleme cihazı kazandırıldı.
   Antalya’nın Kaş İlçesi Devlet Hastanesi’ne, Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın öncülüğünde kurum, kuruluş ve kişilerin katkısı ile imece usulü yeni bir cihaz kazandırıldı. Kaş Devlet Hastanesi Ameliyathanesi’nde eksikliği çekilen genel cerrahi, KBB ve  Kadın Doğum ameliyatlarında kullanılacak olan LIGUSURE (Damar düğümleme cihazı) giderildi.  Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın öncülüğünde imece usulü alınan cihazın bedeli 90 bin lira. Cihaz alımı için Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Öncü Yapı Market, Sarıcaoğlu Orman Ürünleri, Hasan Fehmi Bozca, Hüseyin Destioğlu, Hacer Çolak, Süleyman Demir, Metin Songül, Gülsüm Ararat, Emine – Hüseyin Temel çiftinin çocuklarının katkısı ile alınan cihaz, Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu tarafından teslim edildi.
   Yeni ameliyat cihazını hastaneye kazandıran Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu yaptığı açıklamada”Kaşlı ve Kaş’ta yerleşik yaşayan yabancı hemşerilerimiz sayesinde, Kaş Devlet Hastanesine şu ana kadar vakıf olarak bir milyon 800 bin lira civarında alet ve malzeme katkısı sağladık. Bu katkının büyük çoğunluğu imece usulü gerçekleşti. Verilen katkıyı yine Kaşlı hemşerilerimizin sağlığı için kullanıyoruz. Hastanenin birçok sorunu onlar sayesinde çözüme kavuştu”dedi.
   
 
Editör: TE Bilisim