Antalya’nın Kaş İlçesi, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde bu yıl 50.düzenlenen Düsseldorf  Boot ve Denizcilik Fuarı’nda temsil ediliyor. Dünyanın en büyük denizcilik fuarı olan Düsseldorf  Bot ve Denizcilik Fuarı’na, Kaş’tan Kaş Setur Marina Müdürü Tuncay Özses ile Boot Trip Turkey Yatçılık sahibi Ergun Dündar temsil ediyor.

   Türkiye Standı’da Kaş’ın tanıtımını yapan Kaşlılar, Kaş, Kalkan ve Kekova’nın tanıtımını yapıyor. Kaş Standı’na gelenlere, nazar boncuklu anahtarlık ve broşürler hediye ediliyor. Türk lokumu ikram ediliyor. Kaş, Kekova ve Kalkan’ı tanıtan film gösterimi yapılıyor. Kaş’ın dalış turizmi tanıtılıyor. Haftalık mavi yolculuk ve günübirlik Kekova turu satılıyor.

   9 gün sürecek fuarda Kaş’ın tanıtımını yapan turizmci Ergun Dündar yaptığı konuşmada”Bu fuar deniz turizmi için çok önemli. Bu alandaki dünyanın en büyük fuarı. Kaş’ı elimizden geldiğince tanıtıyoruz. Bu fuarda Kaş kurumsal olarak temsil edilmeli. Ne yazık temsil edilmiyor.  Daha çok tanıtımı yapılmalı. Çünkü Kaş dalış ve deniz turizminde dünyada bir marka. Kekova bir dünya  cenneti markası. Bu markanın değerini artırmanın, daha çok yabancı turisti Kaş’a getirmenin yolu tanıtımdan geçiyor. Biz kişisel olarak buna katkı sağlamaya çalışıyoruz “dedi.

  
 
Editör: TE Bilisim