KAŞ EMITT’TE TANITILIYOR

     Kaş Belediyesi, bu yıl 27'ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMlTT) ilçenin tanıtımını yapıyor.

KAŞ'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ KAŞ'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan EMITT’te doğal güzellikler, tarihi ve kültürel değerler, yöresel lezzetler, 95 ülkeden 595’den fazla katılımcıyla buluşuyor.

Kaş Belediyesi de 6-9 Şubat tarihleri arasında açık olan EMITT’e yurt içinden ve yurt dışından katılacak turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine ilçeyi en iyi şekilde tanıtmak için fuar alanında yerini aldı.

Bu kapsamda Kaş Belediyesi tarafından açılan 7 salon 7242 numaralı stantta, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile turizm açısından tanıtımı yapılıyor. Broşür, CD gibi tanıtım materyallerinin sergilendiği stantta, pekmez, bal, tahin, ada çayı, kekik gibi yöresel ürünler tanıtılıyor, ziyaretçilere ikram ediliyor.

Öte yandan, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş EMITT’e katılım sağladı, ilçenin tanıtım çalışmalarına destek verdi. Kaş stantında turizm sektör temsilcileri ve ziyaretçilerle bir araya gelen Başkan Mutlu Ulutaş’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, meclis üyeleri Hüseyin Sertçelik, İsmail Kavcar ve Abdullah Hamarat (Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı) eşlik etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve iş ortaklığında düzenlenen EMITT 2024, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT, 9 Şubat’ta sona erecek.

Editör: ADEM AYDIN