Kaş Belediyesi ile Sivil Toplum Kuruluşları Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na (EMITT) katılacak.
Fuar 31 Ocak -3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Fuar’a Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Hava Yolları ile KOSGEB destek veriyor. Dünyada alanında önemli organizasyonlar arasında gösterilen Fuar bu yıl 23’üncü kez ziyaretçilerine kapılarını açacak. Fuar’da 100’ün üzerinde ülkeden katılımcı kuruluşların stantları ile yer alması bekleniyor.

Fuar’a katılım dolayısı ile Kaş Belediyesi toplantı salonunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Öztürk, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin ve turizmciler katıldı.

Toplantıda tanıtım faaliyetlerine yönelik tavsiyeler ve görüşler değerlendirilerek, yapılan hazırlık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer Fuar ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede : “ ilk günden itibaren Kaş’ın tanıtımının en iyi şekilde yapacağız. 2019 yaz sezonu için iyi bir ivme yakalamak amacıyla fuarda yerimizi alacağız. Standımızda yöresel ürünler, doğal güzellikler, deniz, hava, dalış, Likya Yolu ve tatil tercihleri yer alacak. Kaş’ımızı daha yakından tanıtmak için çalışıyoruz. Misafirlerimizi en iyi şekilde standımızda ağırlayacak ve Kaş’a davet edeceğiz ” dedi.



 

 
 
 
Editör: TE Bilisim