Kaş Belediyesi, 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, fuarda Kaş standını ziyaret etti.
Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan EMITT 2022'de, Kaş Belediyesi ve turizm sektör temsilcilerinin katılımıyla ilçenin tarihi, doğal, kültürel, yöresel değerleri ve turizm potansiyeli tanıtıldı. Kaş Belediyesi, turizm sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere, bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak için fuar alanındaki özel tasarımlı stantla 3 nolu salonda yerini aldı. Stantta, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, meclis üyeleri Hüseyin Sertçelik , İsmail Kavcar, Abdullah Hamarat , Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak ile otelciler ve turizmciler yer aldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kaş standını ziyaret edip sergilenen ürünleri inceledi. Ziyaret sonunda, Bakan Ersoy'a Kaş'ın yöresel lezzetleri hediye edildi. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, EMITT'e ilk günden itibaren yoğun katılım gerçekleştiğini, ziyaretçilerin Kaş'a rağbet gösterdiğini söyledi. Ulutaş, "İlçemizde, bu yılın turizm sezonu anlamında çok iyi geçeceğini düşünüyorum" dedi. Uluştaş, "Kaş'ın kapısı da gönlü de açık. Burada deniz, kum, güneşin dışında paraglading, dalış, yat ve bisiklet turları, doğa ve yayla turizmi gibi birçok alternatif seçeneklerimiz var. Misafirlerimiz gelsin, bunların keyfini çıkarsın" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim