KAŞ ESNAF ODASI BAŞKANI ÇALIŞKAN:YILBAŞI ALIŞVERİŞİNİ KÜÇÜK ESNAFTAN YAPIN
Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Ali Çalışkan ilçe halkına yılbaşı için yapacakları alışverişlerde küçük esnafı tercih etmeleri çağrısında bulundu.
Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Ali Çalışkan koronavirüs (Covid-19) salgın sürecinin özellikle küçük esnafın olumsuz etkilediğini belirterek, "Yılbaşı alışverişi bizler için iyi bir fırsat. Siz de her gün yüz yüze geldiğiniz dostlarınızın, mahallenizin, sokağınızın yapı taşı olan esnaf ve sanatkarın canlanmasını, biraz olsun nefes almasını istiyorsanız; özellikle pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarda bulunarak iş yerini kapatan, ailesinin, kendisinin, yanında çalışanın geçimini riske atan esnaf ve sanatkarlara destek olalım, alışverişlerimizde küçük işletmeleri tercih edelim. Çünkü onlar içimizden biri" dedi.
Kaşlılara çağrıda bulunan Başkan Çalışkan, "Esnaf bir mahallenin kültürüdür, yaşatılması lazım. Hepimiz o kültürle büyüdük. Mahallenin bakkalı, kasabı, büfesi, terzisi, bekçisi onlar o mahallenin her şeyi. Evinin anahtarını bırakabileceğin çok güvenilir bir dost, paran bittiğinde bir banka, başın sıkıştığında, cenazen, hastan, düğünün olduğunda yardıma koşan, yanında olan kişilerdir" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim