Kaş ilçesindeki Gömbe Yaylası'nda etkili olan kar yağışı kartpostalları aratmayan görüntüler oluşturdu.
   
Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Türkiye’nin en güzel yaylalarından biri olan Gömbe Yaylası’nın bazı bölgelerinde kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı. Bölgedeki sedir ağaçları, karla kaplanınca ilginç manzaralar oluştu.

   Gömbe Yaylası ve çevresinde bir haftadır yağan kar, bölgede yarım metreden başlayarak, 1,5 metreye ulaşan kar kalınlığı oluştu. Özellikle Gömbe Yaylası Merkezi’nin üzerinde bulunan Akdağ’a doğru giden yollar tamamiyle karla kaplandı. Yeşilgöl ve Uçarsu mevkilerinde kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu. Sedir ağaçlarının dallarını dolduran kar, değişik görüntüler oluşturdu. Kardan yürüyebilenler bu güzelliklerde bol bol fotoğraf çekti. Kara en çok sevinen çocuklar oldu. Çocuklar her köşede bir kardan adam yaparak, karın tadını çıkarıyor. Yukarıya giden ve yazlık olarak kullanılan bazı binaların yolu kapandı.

  Gömbeli Yusuf Şahin yaptığı konuşmada”Akdağ’ın doruklarına doğru kar kalınlığı 2 metre var. Bölgeye son yılların en çok karı yağdı. Kar aslında biraz zorluklar yaşatsa da, ovaya yaz için bereket ve bol su getirecek”dedi.
 
Editör: TE Bilisim