Kaş Belediyesi ve Spor Toto Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Dirgenler, Sarıbelen, Çayköy, Palamut, Sütleğen ve Yeşilbarak mahallerinde altı yeni halı saha yapımına başlandı.

Kaş'a tarihinin en büyük projelerini kazandıran, hayata geçirmiş olduğu hizmetlerle yılların özlemini dindiren Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ankara ziyaretleri esnasında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelerek Kaş'ın altı ayrı mahallesine altı adet suni çim halı sahanın kazandırılması için protokol imzalamıştı.

Spor alanlarının sayısı her geçen gün artıyor. İlçede gençlerin sportif faaliyetler için kullanacakları tesislerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinde ki yolun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz. Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Kaş Belediyesi olarak ilçemizde spor adına destek olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlçemiz mahallelerine Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından tahsis edilen 6 adet halı saha protokolü imzaladık. Gençlerin sağlıklı, idealist ve hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz.

Vatandaşlarımızın daha temiz daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın. Güzel ve şirin ilçemize yeni sportif alanları kazandıracağımız için mutluyuz. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.
Editör: TE Bilisim