Kaş Belediye başkanı Mutlu Ulutaş AK parti Antalya il başkanlığındaki toplantıya katıldı. Başkan Ulutaş yaptığı açıklamada,'' İl Başkanlığımızda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile biraraya geldik. İlçemizin ihtiyacı olan Hükümet Konağının yapılacağının sözünü aldık''dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır annelerine 78. ailenin de katıldığını belirterek, "Derik'te kaymakamımız oradaki çocuklara park yapmak için uğraşıp şehit olurken, kusura bakmayın CHP de PKK'nın yazdığı tiyatro oyunundan birinci sırada yer kapmak, bilet alabilmek için çaba sarf ediyor." dedi.
Antalya'daki temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Soylu, burada düzenlenen "Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Toplantısı"nda, partisinin belediye başkanlarının şehirleşmenin ve belediye hizmetlerinin ne olduğunu bütün dünyaya anlatmaya çalıştığını söyledi.
AK Parti'nin büyük işler başarıp, önemli dönüşümler yaptığını aktaran Soylu, "Tayyip Erdoğan olmasa aklımızla bir dakikada oynarlar ve hepimizi çırak çıkarırlar. Yıllarca hep bunu gördük. Hep sahada kazanıp, masada kaybetmenin bize ne kadar acı verdiğini, boynumuzun bükük olduğunu hep etrafımızdaki coğrafyada her türlü oyun kurulurken, dünyada her türlü haksızlık yapılırken, bizim onlara gücümüz yetmez deyip kendi kabuğumuza çekildiğimizi, kendi elimizdekini koruyabilmek için 'acaba koruyabilir miyiz' diye endişe içinde olduğumuz dönemlerde yetişerek büyüdük. Özgüvenden yoksun yetiştirmeye çalıştılar." şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim