Kaş ilçesinde eğitim öğretim yapan İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

  Antalya’nın Kaş İlçesi’nde eğitim öğretim yapan İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Kaş Akçegerme Tesisleri’nde düzenlenen İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi Geleneksel Pilav Günü ve mezuniyet töreninde, 2017- 2018 öğretim yılında bitiren 112 öğrenci kep atarak mezuniyet çoşkusunu yaşadı. Akçe Germe Tesisleri’nde düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ceylan, İlhan Özkan, Okul Müdürü Kemal Mutlu, okulu yaptıran hayırsever İsmet Köroğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Akay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, veliler, öğrenciler ve Kaşlılar katıldı.

   Tören öncesi konuklara, geleneksel pilav ikram edildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Kemal Mutlu bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından okul birincisi Ebru Akbalık, okul kütüğüne dönem plaketini çakmasının ardından,  okul birincisi Ebru Akbalık’a, ikincisi Mehmet Vural’a ve üçüncüsü Yasemin Bektaş’a ödülleri verildi. Okula katkı sağlayan hayırseverlere plaket verildi. Bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı. Mezun olan 112 öğrenciye, mezuniyet belgeleri verildi. Sahneye çıkan 112 öğrenci, müzik eşliğinde  keplerini fırlatarak mezuniyet çoşkusunu yaşadı. Okulun kurucusu İsmet Köroğlu; Türkiye çapında düzenlenen kısa film yarışmasında birinci olan NOT filminin yapımcısı ve oyuncusu olan öğrencilere çeşitli ödüller vererek kutladı.

   Mezuniyet töreni, okulun müzik grubu “Apartman Sakinleri Grubu’nun” verdiği konserle sona erdi.

   Gecenin açılış konuşmasını  yapan İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Mutlu yaptığı konuşmada” Bu akşam hüznü ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Bir okulu farklı kılan yetiştirdiği öğrencilerdir. Bugün geleceğin bilim adamlarını, devlet adamlarını, mühendislerini, hukukçularını, doktorlarını, öğretmenlerini geleceğe gönderiyoruz. Geleceğimizin güvencesi olacak öğrencilerimize, girecekleri sınavlarda ve üniversite yaşamında başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim