Antalya'nın Kaş ilçe kaymakamlığına atanan Bülent Karacan yeni görevine başladı.
  Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi genel Sekreterliği’ne atanması ile boşalan Kaş Kaymakamlığı’na atanan Tokat’ın Erbaa İlçesi Kaymakamı Bülent Karacan görevine başladı.

   Yeni Kaş Kaymakamı Karacan 1975 yılı Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’nde doğdu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İlk kamu görevine 1998 yılında Samsun’da kaymakam adayı olarak başladı. Bir yıl süre ile İngiltere’de dil eğitimi aldı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Dalı’nda “Türk Kamu Yönetimi’nde Yozlaşma” konulu tez çalışması ile bilim insanı ünvanını aldı.  Daha önce Kastamonu Hamamönü, Kahramanmaraş Ekinözü, Ankara Pozantı, Tokat Erbaa ilçeleri kaymakamlıkları, Şanlı Urfa ve Tokat Vali yardımcılıklarında bulundu.
   Evli ve iki çocuk babası olan ve yeni görevine başlayan Kaymakam Karacan yaptığı açıklamada”Kaş, Türkiye’nin özel ve güzel ilçelerinden biri. Böyle bir ilçede görev yapmak çok güzel bir duygu olacak benim için. Çalışma arkadaşlarımla birlikte Kaş’ta çok güzel işlere imza atmak için çaba harcayacağım. Kaş’ın turizmine, tarımına, tanıtımına özel önem vererek, Kaş’ı daha ileri noktalara taşımak için çalışacağım. Kapımız her vatandaşımıza açık olacaktır. Bize gelemeyen vatandaşımıza biz gideceğiz. Sorununu çözmek için çalışacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim