Kaş kaymakamı karacan: Milletimiz 15 temmuz’da demokrasi destanı yazmıştır
Kaş Kaymakamı Bülent Karacan 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Kaymakam Karacan yayınladığı mesajda” Yüce Türk Milleti, kıymetli Kaş'lı hemşehrilerim; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü idrak etmek ve dört yıl önce bugün hayatlarını feda eden şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi anmak ve milletimizin demokrasi mücadelesini bir kez daha saygı ve gururla hatırlamak amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Bu onurlu mücadelede 251 vatan evladı şehadete ulaşmış, binlercesi de gazilik mertebesine erişmiştir.
FETÖ mensubu vatan hainlerinin 15 Temmuz günü anayasal düzenimize karşı başlattığı bu darbe girişimi Türk milletinin gücü, cesareti ve demokrasiye olan bağlılığı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın dik duruşu karşısında sonuçsuz kalmıştır. Milletimiz o gün bir demokrasi destanı yazmıştır. Değerli vatandaşlarımız, FETÖ; on yıllar boyunca her türlü kirli usulle devletin, bürokrasinin, ordunun, yargının, polisin, medyanın, bankaların, iş dünyasının, özetle ülke yönetiminin ve toplumun tüm unsurlarına sızan, kanser gibi yayılan zehirli bir yapıdır. Ülkeyi, devletimizin kurumlarını, içten fethetmeyi, kendi emellerine alet etmeyi hedeflemiş kanlı bir terör örgütüdür. FETÖ terör örgütüyle mücadele sürecek, bu mücadele uzun soluklu, kesintisiz ve kararlı olacaktır. Hepimizde bu mücadelenin devamı için siyasi irade, milli dayanışma ve birlik mevcuttur. 15 Temmuz gecesi milletimizin gösterdiği direniş, dayanışma ve demokrasisine sahip çıkma ruhu canlıdır, yaşamaktadır.
Türkiye'yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu darbe girişimi milletimize, Meclisimize, demokrasimize, Cumhuriyetimize, aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır. Ordumuz ve Mehmetçiğimiz bizim gözbebeğimizdir. Aziz şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyor, ailelerine ve milletimize bir kez daha başsağlığı, kahraman gazilerimize sağlıklar diliyorum”dedi.
Editör: TE Bilisim