KAŞ KAYMAKAMINDAN MAHALLE ZİYARETİ
Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, İlçenin Çamlıova, Yaylapalamut, Çamlıköy ve Aklar mahallelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Aklar mahallesinde inşaatı devam eden sosyal tesisleri yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.
  KAŞ KAYMAKAMINDAN ZEYTİN FABRİKASINA ZİYARET
   Kaş Kaymakamı Murat Öztürk zeytinyağı fabrikalarını ziyaret etti.  Kaş Kaymakamı Öztürk, Kaş Çayköy Mahallesinde Tarhanlar Tosunlar zeytinyağı fabrikası, Çavdır Mahallesi Batak Deniz zeytinyağı fabrikası ve Yeşilköy Mahallesinde bulunan Karakitapoğlu zeytinyağı fabrikalarına ziyarette bulunarak, Üreticilere yeni hasat ve üretim yılı için hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
KALKAN TAKSİ KOOPERATİFİ VE ÇALIŞANLARINA ZİYARET
Kaş Kaymakamı Murat Öztürk Kalkan Taksi Kooperatifini ziyaret etti. Kaymakam Öztürk, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer ve Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan ile birlikte Kalkan Taksi kooperatifi ve çalışanlarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
Kaş Kaymakam Murat Öztürk, Ahenk Projesi kapsamında Kaş İlçesinin Kınık Mahallesinde bulunan Kınık Yurdusev Ortaokulu, Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy ilkokulunu ziyaret etti. Kaymakam Öztürk Öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelerek, öğrenciler ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.
 
Editör: TE Bilisim