Karabük'ün Safranbolu ilçesi kaymakamlığına atanan Şaban Arda Yazıcı, Kaşlılar'la vedalaştı.
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı için Kaş Belediyesi Akçagerme Tesisleri'nde veda etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Deniz Radar Komutanı ve Kaş Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Gündüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Akbudak, Ali Bekik, Salih Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, İlçe Sağlık Müdürü Seren Taşkın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Göktaş, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kaşlılar katıldı.
Etkinlikte konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Her veda zordur. Ama bazı vedalar, yeni bir başlangıçtır. Sayın Kaymakamımız Safranbolu İlçesi'nde yeni bir başlangıca imza atacak. Kaş'ta göreve başlarken, yeni bir heyecan getirdi. Tecrübesi ve bilgi birikimi ile bizlerin önünü açtı. Kaş'ın sorunlarının çözümünde hızlı bir şekilde katkı sağladı. Çalışmalarımızda bize destek oldu. Eşgüdümlü olarak, çok güzel işlere imza attık. Kaş'tan çok güzel bir hoş seda bırakarak, ayrılıyor. Hizmetleri için, içten kişiliği için, kendisine Kaşlılar olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kaşlılar'a veda eden Kaymakam Yazıcı ise şunlar söyledi:"Tayin, kamu görevlisinin kaderidir. Kadim devletimiz, anayasaya bağlı olarak bize farklı yerlerde, farklı görevler verir. Bugün Türkiyemiz 2023 hedeflerine kilitlenmiş durumda. Bizlerde bu hedefe ulaşmada birer neferiz. Kaş'taki 25 aylık görev süremde mazlumun yanında, zalimin karşısında olmaya çalıştım. Devletimiz Kaş'a gereken önemi veriyor. Kaş'ta belediyesi ile diğer kurumları ile 2023 yılı hedeflerine doğru hızla ilerliyor. Kaş'taki 25 aylık görev süremde, Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş'la birlikte çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Vatandaşımızın hizmetkarı olmaya çalıştık. İki yılı aşkın bir süre Kaş'a hizmet etmenin gururunu yaşadık. Bu gururla ayrılıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Hoşça kalın. "
Konuşmaların ardından Kaş Müftüsü Turgut Topaloğlu dua etti. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaymakam Yazıcı'ya hediye verdi.
 
Editör: TE Bilisim