Kaş Kaymakamlığı tarafından emekliye ayrılan Kaş İlçe Turizm Müdürü ve Kaş İlçe Müftsü için uğurlama ve veda yemeği verildi.
Kaş Kaymakamlığı tarafından emekliye ayrılan Kaş İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın ve Antalya’nın Aksu İlçesi’ne tayini çıkan Kaş İlçe Müftüsü Ahmet Bayer’e uğurlama ve veda yemeği verildi.
 Kaş’ın Akçagerme Plajı Turizm Park Tesislerinde verilen uğurlama ve veda yemeğine Kaş Kaymakamı Bülent Karacan Antalya’da toplantısı olduğundan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise Ankara’da toplasından dolayı veda yemeğine katılamadılar. Resmi daire amirleri ve müdürlerinin katıldığı veda yemeğinde teşekkür konuşması yapa Kaş İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın yaptığı konuşmada”  Çok kıymetli büyüklerim ve değerli arkadaşlarım yaşadığımız bu dünyada hayatımızın dönemleri vardır. Bazen kötü bazen de güzel şeylerin hep bir sonu vardır. Benim içinde önemli ve güzel bir dönem biterek emekliye ayrılıyorum. ve hayatımda yeni bir dönem başlıyor.  Devlet Memuru olarak uzun süre hizmet ettiğim Kültür ve Turizm Bakanlığı' ndaki görevimden emekli oluyorum. Bugün onuruma Kaş Kaymakamlığınca düzenlenen Uğurlama Yemeği için başta Kaş Kaymakamımız Sayın Bülent Karacan olmak üzere, kurum Müdürlerimize, Amirlerimize ve Komutanlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım. Allah hepsinden razı olsun”dedi.
Daha sonra emekliye ayrılan Kaş Turizm Müdürü Mustafa Aydın’a Kaş İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kenan Dallı, Antalya’nın Aksu İlçesi’ne tayini çıkan Kaş İlçe Müftüsü Ahmet Bayer’e Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir tarafından hediyeler verildi.
Emekliye ayrılan Kaş Turizm Müdürü Mustafa Aydın resmi daire amirleri, müdürleri, memurları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanlarını ve Kaş’ın tek resmi gazetesi, Kaş Aydın Haber Gazetesini ziyaret ederek, gazete imtiyaz sahibi ve aynı zamanda kardeşi olan Adem Aydın’la bir süre sohbet etti.Kaş Aydın Haber Gazetesi sahibi Adem Aydın emekliye ayrılan ağabeyi Mustafa Aydın’a  emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilisim