Balıkesir İlinde 3.sü düzenlenen Türkiye Kent Konseyleri toplantısına Kaş İlçesini temsilen Kaş Kent Konseyi Başkanı Av. İsmail Gökçe ve Genel Sekreteri İnşaat Mühendisi Bayram Karagül birlikte katıldı.
  Geleceğin Kentlerinde Işbirliği ve Dayanışma konulu sempozyum yoğun bir şekilde 3 gün sürdü.  Sempozyumda  geleceğin kentleri, İş Birliği  ve Dayanışma  hususu konuşuldu. Türkiye Kent Konseyleri Birliği ile Balıkesir Kent Konseyi tarafından hazırlanan organizasyonda tüm katılımcılar için sunumlarla mükemmel bir organizasyon oldu.
Kaş Kent Konseyi adına İsmail Gökçe ve Bayram Karagül ile yapılan söyleşide, "Kaş Kent Konseyi okarak 3.sü düzenlenen sempozyumda Türkiye de geleceğin kentlerini, işbirliği ve dayanışması ele alındı. Bizler için verimli bir Çalıştay oldu. Burada öğrendiklerimizi Kaş Kent Konseyinde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla paylaşmayı düşünüyoruz. Artık 21. yüzyılda yönetimden yönetişime geçtiğimiz bu günlerde misyonumuz ve vizyonumuzla hemşehrilerimize daha iyi bir Kaş yaratacağız.  Bunun için halkla birlikte stratejik planlarla dayanışma ve iş birliği içerisinde ortak akıl ve katılımla geleceğin şehrini hazırlayacağız "dedi.
Editör: TE Bilisim