Kaş Kent Konseyi Başkanı Av. İsmail Gökçe  güven tazeleyerek yeniden  Kent Konseyi Başkanı oldu. 2019 Yerel seçimlerinden  bu yaba 2 yıllık ilk dönemden sonra ikinci 3 yıllık dönem için seçimli  Kent Konseyi genel kurul seçimi yapıldı.  Genel Kurulda  açılış fe yoklama  yapılarak  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Yürütme kurulunun faaliyetleri  okunarak ibrası üzerine  tek liste ile seçime  gidilerek Av. İsmail Gökçe başkan olmak üzere Yürütme Kurulu gönüllü okanad arasından açık oylama ile oy birliği ile seçildi. Yürütme kurulu seçiminden sonra dilek ve tenennilere geçildi.
2014 yılından bu yana Kent Konseyi Başkanı olarak görev yapan Gökçe geçtiğimiz günlerde tek aday olarak katıldığı seçimde oy birliği ile  baskan seçilerek yaklaşık 6 yılı  aşkındır üstlendiği  Başkanlığı devam ettiriyor. Gökçe  beyanda,  Kaş Kent Konseyi yeni arkadaşlarla güven  tazeledi. Yerel seçimlere kadar yeniden Kaşlı hemşehrilerimize hemşericilik ruhu ile Kentli olma bilincini oluşturarak yerelde hizmet ve demokrasiyi yaşatmak ve uygulamaya çalışacağız.  Sivil Toplum olarak tüm resmi kamu kurumları ile birlikte Kaş'ı yerindelik  yönetim anlayışı ile yönetişime halkı da katarak birlikte yöneteceğiz.
  Başkan Gökçe'nin yanısıra Yönetim Kuruluna  Bayram Karagül,  Fatma Bardakçı Mittiri, Güray Özdemir,  Gökhan Göktaş,  Aydın Çırak,  Özlem Arıtürk, İlknur Özen, Bülent Lalbek,  Ali Çalışkan, Gürhan  Arıtürk  Osman Doğan,  Mehmet Kırcan Hüseyin Karakaya seçildiler.
Yürütme kurulu  kendi  aralarında yapılan  seçimle Bayram Karagül  yeniden Genel sekreterliği seçildi.
Yürütme Kurulu ilk toplantısını  15 Aralık 2021 yılında  yapılmasına karar verilerek Genel Kurul toplantısına son verildi.
 
Editör: TE Bilisim