Kaş Kınıkspor Beymelekspor’u zor da olsa 2-1 yendi.
Kaş Kınık Spor Pazar Günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve zorlu geçen maçta 1-0 yenik duruma düşsede rakibi Beymelekspor'u yenerek ligdeki iddiasını devam ettirdi. Antalya Amatör Ligi  1. Grup'ta mücadele eden ve Kaş Kınık Spor 4 Aralık Pazar Günü saat 14:00'de Kınık Arena Stadında karşılaştığı komşu Demre İlçesinin Beymelekspor Takımını 70. dakikada Yemen Taş ve 904 6’da Doğukan Yılmaz’ın attığı gollerle maçı zorda olsa 2-1 kazandı.
KAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ'TAN KINIK SPORLU FUTBOLCULARA GALİBİYET PRİMİ.
4 Aralık Pazar günü oynanan Kaş Kınık Spor ile Demre Beymelek Spor arasında oynanan maçta Kaş Kınık Spor rakibini 2-1 yendi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Süper Amatör Ligi'nde Şampiyonluk iddiasını sürdüren Kaş Kınık Spor'lu futbolcuların bulunduğu soyunma odasına girerek futbolculara 100.000(yüzbin) TL galibiyet primi verdi. Şampiyonluk yolunda desteklere devam edeceğini söyledi.
Kaş Kınık Spor Futbol Kulübü yetkilileri Belediye Başkanı Kaş Belediye Mutlu Ulutaş'a teşekkür ettiler.
DEVLET MALINA ZARAR ..
4 Aralık Pazar günü oynanan Kaş Kınık Spor -Beymelek Belediye Spor maç, Misafir takım Beymelek Belediye Spor Oyuncuların kullandığı Soyunma Odasının Son Durumu. Devlet malına zarar.
BEYMELEK SPOR KULÜBÜ’NÜN MESNETSİZ AÇIKLAMALARINA CEVAP!
Kaş Kınık Spor Futbol Kulübü olarak Sporda şiddet ve saldırıyı her zaman kınamış, şiddetle karşı çıkmıştır. 4 Aralık Pazar günü  oynadığımız Demre Beymelek Spor ile Süper Amatör Ligi müsabakası sonda dakikalara 1-1 berabere giderken, takımımız hakem düdük çalmadan maçın bitmeyeceğini bildiği üzere kendi seyircisi önünde, gerekli desteği de arkasına alarak baskıyı arttırmış, son dakika golü ile maçı 2-1 kazanmıştır. Şampiyonluk yolunda kendi seyircisi önünde galip gelen takımımızın ve seyircimizin bu duruma sevinmesi gayet normal bir durumdur. Bi  kadar da sadece ilk dakika bulduğu gölün üzerine yatarak ya tutarsa diye puan hedefleyen düşme potasındaki Beymelek Spor Kulübü’nün ve taraftarlarının üzülmesi normaldir. Nasıl gol atınca seviniyorsan, gol yiyince de rakibine saygılı olmayı bileceksin. Kaş Kınık Spor taraftarı sonuna kadar fazlası ile 3 puanı hak eden takımının galibiyetine sevinmiş, bu esnada rekabeti içinde karşılıklı ufak tefek sözlü sataşmalar olmuş olabilir.
Maçın hakemleri ve diğer görevlileri, rakip takım taraftarları gerekli emniyet tedbirleri ile evlerine sağ salim ulaşmaları sağlanmıştır. Emniyet güçlerine intikal eden herhangi bir şikayet konusu da yoktur. Hakem ve diğer görevlilerin işlerini aksatacak olumsuz bir durum oluşmamasından mütevellit, extra güvenlik talebi de söz konusu olmamıştır. Her ne oldu ise Beymelek Spor kulübü Demre’ye varınca hakemleri ve güvenlik güçlerini cefakar vefakâr her ne kadar adı çıksa da centilmen Kaş Kınık Spor taraftarını töhmet altında bırakacak, taraftarlarına karşı puan tabelasındaki başarısızlıklarına bahane bulma yöntemi ile ucuz, polemik yaratacak açıklamalarda bulunulmuştur. Ucuz,polemik yaratacak açıklamalar ne Beymelek Spor Kulübü’ne, ne de Türk sporuna yarar getirecek,Demre’li Spor sever kardeşlerimiz ile Kaş Kınık Spor’lu taraftarlarımıza karşı karşıya getirecek, görevini layıkıyla yerine getiren güvenlik güçlerine karşı olumsuz ön yargı oluşmasını sağlayacaktır. Lütfen Sporun centilmence ve fair play ruhu ile yapıldığını unutmayalım. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
 
 
Editör: TE Bilisim