ANTALYA KUNDUSPOR SÜPER AMATÖR KÜMEDEN DÜŞTÜ
 
   Kaş Kınıkspor  sahasında oynadığı  maçta Antalya Kunduspor’u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla Kaş Kınıkspor Play Off maçlarına grup 2’incisi olarak katılmaya hak kazanırken, Antalya Kunduspor ise  Süper Amatör Lige  veda etti. Kaş Kınık sahasında oynanan karşılaşmayı Arif Dilmeç  ,Mustafa Demiray, Cem Mustafa Akpınar hakem üçlüsü yönetti.

Maç konuk Antalya Kunduspor’un başlama vuruşu ile başladı. Maçta gelişen ilk atakta Kaş Kınıkspor golü buldu.2’inci dakikada  gelişen Kınık atağında ceza sahası dışında topla buluşan Mustafa Koçak sert ve düzgün bir şut ile topu Kunduspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Kınıkspor ataklarını sıklaştırdı. Maçta 8’inci dakika oynanırken gelişen Kınıkspor atağında Kunduspor defansı topu korner’e yolladı. Korner atışından gelen topa İskender Cesur penaltı noktası üzerinden düzgün bir kafa vuruşu yaparak takımını 2-0 öne geçiren golü attı.
Bu golden sonra rahat bir tempoda oyunu sürdüren Kınıkspor rakibinin ataklarını kolayca önledi. İlk yarıda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Kınıkspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
Maçta İkinci yarı ev sahibi Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya Kunduspor biraz daha istekli başladı ve atak oynamaya çalıştı. Maçta 55’inci dakika oynanırken gelişen Kunduspor atağında oyuna bir dakika önce giren Onur ceza sahası içerinde topla buluştu ve düzgün bir vuruş yaparak topu kalecinin üzerinden ağlar ile buluşturdu  ve skoru 2-1 yaptı. Bu golden sonra Kunduspor umutlandı. Ancak  60’ıncı dakikada oynanırken gelişen Kınıkspor atağında ceza sahsı içerisinde yaşanan karambol’de Kunduspor defansı topa elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu karar Kunduspor için küme düşmeme mücadelesinde,  adeta sonun başlangıcı oldu. Penaltı atışını kullanan İskender Cesur kendisini 2’inci takımının 3’üncü golünü attı 3-1. Maçta bu dakikadan sonra her iki takımda açık ve  atak futbol sergilemeye devam etti. Maçın 74’üncü dakikası oynanırken gelişen Kınıkspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Recep Uçak  yerden sert bir şutla takımının 4’üncü golünü attı. Maçta  daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Kaş Kınıkspor’un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada Kınıkspor’dan Recep Uçak (70’inci Dakika)  Kunduspor’dan Hüseyin Doğan ( 78’inci dakika) sarı kart gördüler.
 
Kaş Kınıkspor bu sonuçla puanını 35’e çıkararak grup maçlarında 2’inci olarak play off maçları oynamaya hak kazandı. Antalya Kundupor ise grupta küme düşen 3’üncü ve son takım oldu.
 
Editör: TE Bilisim