KAŞ KINIKSPOR’A YENİ YÖNETİM
    Antalya Süper Amatör'de mücadele eden Kaş ilçesinin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olan Kınıkspor'da yeni yönetim oluşturuldu. Başkanlığa Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım seçildi.
   Antalya Süper Amatör Lig’te mücadele eden Antalya’nın Kaş İlçesi’nin takımı olan, kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kınıkspor’da yeni  yönetim oluşturuldu. Kaş Kınıkspor Başkanlığı’na, Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım seçildi. Antalya Süper Amatör Lig’te mücadele eden Kınıkspor’da yönetim krizi giderildi. Yönetime sahip çıkmaması nedeniyle, kapanma tehlikesi ile karşı kaşıya kalan Kınıkspor’da yapılan genel kurulda yeni yönetim oluşturuldu. Kınıkspor’da başkanlığa,  eski bir futbolcu olan Kaş Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım seçildi. Başkan yardımcılığına Mustafa Bahar, muhasip üyeliğe Kaş Belediye Meclisi Üyesi İsmail Kavcar, katip üyeliğe Kınık Mahallesi Muhtarı Mustafa Güler, yönetim kurulu üyeliklerine de Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Baskak, Mehmet Ali Ataç ve Bayram Kıras getirildi.
   Kaş Kınıkspor Başkanlığı’nı üstlenerek kulübü kapanmaktan kurtaran Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım yaptığı konuşmada” Kaş Kınıkspor, 2012 yılında kurularak 2012-2013 sezonunda Antalya 2. Amatör Lig’te şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükseldi. 2013-2014 sezonunda Antalya 1. Amatör Lig’te şampiyon olarak Antalya Super Amatör Lige yükseldi. Her sezon Antalya Süper Amatör Lig’te şampiyonluk mücadelesi verdi. Eski bir futbolcu olarak kulübün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Yeni bir yönetim oluşturduk. İlk hedefimiz yeni bir antrenör bularak, 21 Eylül’de başlayacak olan Antalya Süper Amatör Lig’te mücadele edecek bir takım oluşturmak. Bölgedeki futbolcular önceliğimiz olacak. Ardından tesisleşme ve alt yapıya önem vereceğiz. Lig başlayınca ailelerin maç seyredeceği bir ortam oluşturacağız. Her Kınıklı ve Kaşlı hemşerilerimizin  bu takıma katkı yapmasını bekliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaş Kaymakamımız ve Kaş Belediye Başkanımızdan, sivil toplum kuruluşlarından, en önemlisi bu takımın asıl sahibi Kınıkspor taraflarından destek bekliyoruz. Kınıkspor, Kaş’ın takımı”dedi.
   
 
Editör: TE Bilisim