Antalya Süper Amatör Küme ekiplerinden Kaş Kınıkspor yöneticileri, geçen pazar günü oynanan Muratpaşa Belediyespor maçını yöneten hakem Batuhan Kolak'ın kararlarına tepki gösterdi.
Antalya Süper Amatör Lig'de, Kaş Kınıkspor ile Muratpaşa Belediyespor arasında 14 Kasım Pazar günü oynanan maç 1- 1 berabere kaldı. Maçın hakemi Batuhan Kolak'ın verdiği kararlar, Kınık seyircisinin tepkisine neden oldu. Kınıkspor yöneticileri Muratpaşa Belediyespor'da bir dönem oynayan, takım kaptanı ve kalecisi ile 2015 yılında birlikte forma giyen Batuhan Kolak'ın maça hakem olarak atanmasına tepki gösterdi.
Kaş Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım şunları söyledi: "Bu atama konusunda kötü düşünmek istemiyoruz ama geçmişte Muratpaşa Belediyespor'da forma giymiş, halen Muratpaşa Belediyespor'un kalecisi ve takım kaptanı ile birlikte aynı takımda forma giymiş birinin bu maça atanması ne kadar doğrudur? Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz Kınıkspor olarak zor koşullarda mücadele ediyoruz. Antalya'da merkeze en uzak takımız. Kaş Kınıkspor taraftarı centilmendir, misafirperverdir. Bir o kadar da haksızlığa tahammmülü yoktur. Tam bir adalet yanlısıdır. Kaş Kınıkspor'un her maçı en az iki bin seyirci önünde oynamaktadır. Bu lige renk katmaktadır. Hakem atamaları konusunda yetkililerden duyarlılık bekliyoruz."
 
Editör: TE Bilisim