Alanya Payallar deplasmanında 1-1 berabere kalan Kaş Kınıkspor 1 puanla dönüyor
 Antalya Süper Amatör Lig’in 6. Haftasında oynanan maçta, Kaş Kınıkspordeplasmanda Alanya temsilcisi Payallarspor’la 1-1 berabere kaldı.Kaş Kınıkspor, 44. dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında önemli bir fırsatı harcadı.
   Alanya Avsallar Cengiz Urfalıoğlu Stadı’nda oynanan maçı, İzzet Balaban, Emre Okumuş, Altan Özcan hakem üçlüsü yönetti. Maç, Payallarspor’un vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan taraf Payallarspor oldu. Maçın 4. dakikasındaki Payallarspor atağında topla buluşan Yunus,  uzaktan çok sert vurdu. Arkadaşına çarpan top ağlara gitti. Bu golle Yunus takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 23. Dakikasındaki Kaş Kınıkspor atağında Gökhan’ın uzun pasında topla buluşan Cihad, topu kalecinin üstünden aşırarak durumu 1-1 yapan golü attı. Maçta, Payallarspor’dan Efe 44. dakikada direk kırmız kartla oyun dışı kaldı.  İkinci yarıya Kınıkspor atak başladı. 65. dakikada Kınıkspor’dan Yiğit, 70. dakikada Cihad, net gol pozisyonlarından yararlanamadı. 80. dakikadaki Payallarspor atağında Ercan’nın şutu kale direğinden geri geldi. Maçta, ilk yarıda tılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla Kaş Kınıkspor puanını 10’a çıkardı ve ligte 6. sırada yer aldı. Payallarspor ise puanını 6’ya çıkardı ve ligte 9. sırada yer aldı.
Payallardan Mehmet Ali, Kaş Kınıkspor’dan Yiğit, Muhammed Kasım, Ferdi, Mehmet Ali, Murat, Hami ve Savaş sarı kart gören futbolcular oldu.
 
Editör: TE Bilisim