KAŞ KINIKSPOR DOKUZ KİŞİ İLE KAZANDI
Antalya Süper Amatör Lig’in 19. Haftasında oynanan maçta, Kaş Kınıkspor dokuz kişi kaldığı oyunda rakibi Alanya Payallarspor’u 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Maçta, Kınıkspor’dan ikisi maç içinde, üçü maçtan sonra beş futbolcu kırımızı kart gördü.
Kaş Kınık Stadı’nda oynanan maçı Feyyaz Arıcı, Aygün Şerment, Ümit Ali Alaraş hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. Maçın 17. dakikasındaki Kınıkspor atağında, Savaş gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 40. Dakikasında rakibine sert giren Kınıksporlu Maruf, kırımızı kartla oyun dışı kalarak takımını maçta 10 kişi bıraktı. Maçın 42. dakikasındaki Kınıkspor atağında Ege soldan ceza sahası içine girdi. Attığı sert şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı 1-0 Kınıkspor’unn üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya Kınıkspor daha atak başladı. Maçın 80.dakikasındaki Kınıkspor atağında Ege ortaladı. Oluşan karambolde topa son dokunan Yılmaz topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 83. dakikasındaki bir pozisyonda rakibine sert faul yapan Kınıksporlu Yılmaz, kırımızı kartla oyun dışı kalarak takımını 9 kişi bıraktı. Dokuz kişi kalan Kınıkspor, 84. dakikada Celal ve 85. dakikada hami ile iki net pozisyondan yararlanamadı. 88. dakikadaki Payallarspor atağında, Kadir Can’ın kafa şutu Kınkkspor kale direğinden geri geldi. Maçta Kaş Kınıkspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Kaş Kınıkspor puanını 30 çıkararak, Ligte 6. sırada yer aldı. Payallarspor ise 22 puanda kaldı. Ligte 8. sırada yer aldı.
Maçın bitimi ile birlikte iki takım futbolcuları arasında yaşanan kargaşada orta hakem Feyyaz Arıcı, Kaş Kınıkspor’dan Mustafa Ozan, savaş ve Anıl’a kırmızı kart gösterdi. Maçta ayrıca Kınıkspor’dan Murat, Hami ve Kadir, Payallarspor’dan Emre Can ve Efe sarı kart gören futbolcular oldu.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Kınıkspor Kulüübü Başkanı Ayhan Yıldırım yaptığı açıklamada”Sakat futbolcuları çıkınca 14 kişilik kadromuz vardı. 5 kişi sarı kat gördü. Gelecek haftaki Mahmutlarspor maçına ya 9 kişi ile çıkacağız veya çıkmayıp üç puanımız silinecek. Maçtan sonraki üç kırmızı kart çok ağır karar oldu” dedi.
 KAŞ KINIKSPOR’DA AYDIN DÖNEMİ SONA ERDİ
Antalya Süper Amatör Ligi takımlarından  Kınıkspor, Teknik Direktör Hasan Aydın ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Kınıkspor’da Teknik Direktör Hasan Aydın dönemi sona erdiği belirtildi. Kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, “Kınıkspor yönetim kurulunun kararı ile görülen lüzum üzerine Teknik Direktör Hasan Aydın ile yollar ayrılmış olup, lig sonuna kadar yardımcı hoca Tamer Selvan ile devam edilecektir. Hasan Aydın’a hizmetleri için camia adına teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.
 
 
Editör: TE Bilisim