Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kaş Kınıkspor yönetimi tarafından düzenlenen Kaş Kınık Güz Şenlikleri'ne katılanlar bir hafta süren etkinliklerde eğlenceli anlar yaşadı.
Kınık mahallesi takımı Kaş Kınıkspor yönetimi tarafından Kaş Kınık Güz Şenlikleri Festivali düzenlendi. Bir hafta süren festivalin ilk gününde sanatçı Ömer Şahin sahne aldı. Diğer günlerde sanatçılar Damla Arıcan, Nur Cennet, Fatih Bulut, yerel sanatçılar Kaşlı Yusuf Muslu, Mehmet Özen, Dirmilli Turgut Karaöz, Burdurlu Bahar Çömelek sahneye çıktı. Konserleri 5 bin kişiye yakın izleyici izledi. Konserler sonunda sanatçılara, Kaş Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım forma, kaşkol ve çiçek verdi. Hafta boyunca Kınık Toptancı Hal Alanı'nda bölge esnafı tezgah açtı. '7 Bölgeden 7 Tat' sloganıyla farklı yörelerin esnafları, ürünlerini sergiledi.
Kaş Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım, "Kaş Kınıkspor bölgeye mal olmuş bir takım. Takım olarak sosyal sorumluluklarımız var. Düzenlediğimiz tüm konserler ve etkinlikler ücretsiz olarak halka sunuldu. Konser ve diğer etkinliklerin giderleri sponsorlar tarafından karşılandı. Biz yaklaşık iki yıldır koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan yöre halkına bir nebze nefes aldırdık. Halkımız eğlendirerek, moral verdik. Sporu müzikle, sanatla birleştirerek, halkımızın moralini yükselttik. Konserlere, etkinliklere olan ilgi bu tür etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini gösterdi. Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim