Antalya’nın Kaş ilçesinde 6 yıldır Kaş ilçe müftüsü olarak görev yapan Fethullah Yavuz, Manisa’nın Turgutlu ilçe müftülüğüne atandı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 6 yıldır ilçe müftüsü olarak görev yapan Fethullah Yavuz, Manisa’nın Turgutlu ilçe müftülüğüne atandı.
2012 yılında Kaş müftülüğüne atanan Fethullah Yavuz, Turgutlu müftülüğüne atandı. Türk Diyanet Vakıf Sen İlçe Yönetimi, Yavuz için veda programı düzenledi. Akçagerme Turizm Park Tesislerindeki programda konuşan Yavuz, Kaş’ta görev süresince çalıştığı daire personeli ve din görevlilerine teşekkür ettiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde Turgutlu İlçesi’nde göreve başlayacak olan Yavuz Kaş’ta veda turlarına başladı. Kaş Aydın Haber Gazetesini ziyaret eden Yavuz Kaş Aydın Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Adem Aydın’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.  Gazete Sahibi Adem Aydın Manisa Turgutlu İlçesi’nde yeni görevine başlayacak olan Fethullah Yavuz’a yeni görevinde başarılar diledi. Fethullah Yavuz’da Kaş’ta göreve başladığı günden beri kendisine ve ilçe müftülüğüne yaptığı destekleriyle ve özellikle  Kaş Aydın Haber Gazetesi’nin yaptığı haberleriyle kamuoyununu haberdar eden ilçenin tek gazetesi olmasıyla Kaş gündemini belirleyici haberler yapması ve ilçeyi tanıtması nedeniyle teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim