Kaş ilçe  Merkez Muhtarı Sadık Çalışkan babası Ramazan Çalışkanı sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’nın Kaş Merkez İlçe Muhtarı Sadık Çalışkan ve Kaş Belediyesi Yat Limanı görevlisi Süleyman Çalışkan ve merhumun kızı Ayşe Çankaya  babası Ramazan Çalışkan (82), Kaş’taki evinde yaşamını yitirdi. Merhum Çalışkan’ın cenazesi Gökçeören (Seyret) Mahallesi’nde ikindi namazını takiben eski ilkokulun bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze merasimine Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Merhumun ağabeyi Ali Çalışkan’nın torunu olan Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ile sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Merhum Ramazan Çalışkan uzun yıllar karayollarında çalışmış, emekli olmuş ve hac vazifesini yerine getirerek hacı olmuş, sevenleri tarafından hacı dede olarak bilinen merhum Ramazan Çalışkan 2 oğlu, bir kızı ve 6 torun sahibiydi.Herkes tarafından sevilen merhumun cenazesine vatandaşlar, köylüler ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Cenazeye katılanlar, Çalışkan ailesine taziye ve başsağlığı temennisine bulundu. Bize Kaş Aydın Haber Gazetesi olarak sevenlerine, ailesine, eş ve dostlarına başsağlığı diler,Allah cennet mekan eylesin. Nur içinde yatsın
 
 
 
Editör: TE Bilisim