Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer'in oğlu ortopedi uzmanı Dr. Onur Süer, öğretim görevlisi Özge Kocahan ile dünya evine girdi.
Kaş Ziraat Odası Başkanlığı'nı 4 dönemdir sürdüren Ramazan Süer'in Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölümü'nde ortopedi uzmanı olarak görev yapan oğlu Dr. Onur Süer ile İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan gıda mühendisi Özge Kocahan ile evlendi. Çiftin Akçagerme Plajı'nda yapılan düğününe Kaymakam Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, çevre ilçelerin Ziraat Odası başkanları, belediye meclis üyeleri ve Kaş Ziraat Odası yönetimi, delegeleri, çalışanlarıyla iki ailenin dostlarından oluşan yaklaşık 1000 kişi katıldı.
Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kıydı. Gelin Özge Kocahan'ın şahitliğini mühendis arkadaşları Ayşe Tuğçe Civelek ve Erkut Güren, damat Onur Süer'in şahitliğini ise doktor arkadaşları Erkut Aras ve Sercan Erkin yaptı. Başkan Mutlu Ulutaş, evlilik cüzdanını genç çifte mutluluklar dileyerek geline verdi. Nikahın ardından çift gece boyunca sahneden inmedi, davul zurna eşliğinde halay çekti. Genç çift balayı için Endonezya'nın Bali Adası'na gitti.
 
Editör: TE Bilisim