Kaş ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında İtimatspor şampiyon oldu.
    Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Yayla Kılınçlı Mahallesi’nde, Kaş Kaymakamlığı, Kaş Belediyesi’nin destekleri ile, futbol hakemi Veli Günay’ın organizasyonu ile düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu İtimatspor oldu. İtimatspor, turnuvanın finalinde, Kasapözgörspor’u 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.
   Kaş’a bağlı Yayla Kılınçlı Mahallesi’nde düzenlenen turnuvaya, 24 takım katıldı. İlk turda takımlar 4 grupta mücadele etti. 6 takımın yer aldığı gruplarda, lig usulü oynanan ilk tur maçları sonunda gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar ikinci tura yükseldi. İkinci turda 16 takım elemeli maçlar oynadı. Yarı final maçlarında İtimatspor- Babacanlarspor’u 4-2, Kasapözgürspor- Yörük’sspor’u 8-3 yenerek finale yükselen takımlar oldu. Final maçında, İtimatspor, Kasapözgürspor’un 3 -1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Kasapözgörspor ikinci, Yörük’sspor’da statü gereği üçüncü oldu. Turnuvada şampiyon olan İtimatspor’un kupa ve madalyalarını Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, ikinci olan Kasapözgürspor’un kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve üçüncü olan Yörük’sspor’un kupa ve madalyalarını Kaş Belediye Meclisi Üyesi Mazen Arıcan verdi.
   Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan yaptığı konuşmada” 35 gün süren bir turnuvada, 300 yakın gencimiz, kahve yerine spor yaptı. Bu çok güzel. Gençlerimiz için spor yapmak, geleceğe sağlıkla ve güvenle bakmaktır”dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim