Antalya'nın Kaş Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ilçeye bağlı 54 mahalledeki çocuklara hediye vererek, onların bayram sevincine ve coşkusuna ortak oldu.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, TBMM'nin kuruluşunun 102. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4 gezici otobüs ve minibüs hazırlattı. Münibüsler ve otobüsler Türk bayrakları, Atatürk posterleri, bayramı yansıtan posterlerle süslendi, ses sistemi ile donatıldı. Kaş merkezdeki kutlamaların ardından, gezici otobüs ve minibüsler Kaş'a bağlı 54 mahalleyi dolaştı. Gezici otobüse binen Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş'ın bazı mahallelerini dolaşarak, çocuklara hediye dağıttı. Diğer üç gezici araçta da belediye birim müdürleri ve görevlileri, çocuklara hediyeler verdi. Araçlardan çocuk şarkıları ve marşlar çalındı. Araçların etrafını saran Kaşlı çocuklar, şarkılara eşlik ederek tam bir bayram coşkusu yaşadı.
Çocuklara futbol, basketbol, voleybol topu, araba, bebek, Türk bayrağı, satranç ve mangala takımı hediye eden Başkan Mutlu Ulutaş, "Dünyada çocuklarına tek bayram hediye eden, bu bayramı dünya çocukları ile kutlayan tek ülke Türkiye ve tek lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Çünkü çocuklarımızı bu ilkenin geleceği olarak gördü. Bizler de Kaşlı çocuklarımızı, Kaşımızın, Antalyamızın ve ülkemizin geleceği olarak görüyoruz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkusunu, sevincini çocuklarımızın ayağına götürerek, onlara bayram coşkusunu, mutluluğunu yaşatmaya çalıştık. Onların yüzündeki mutluluk bizim için her şey" dedi.
 
Editör: TE Bilisim