KAŞ'TA FENER ALAYLI KUTLAMA 
Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü Antalya'nın Kaş ilçesinde fener alayıyla kutlandı. 
CHP Kaş İlçe Başkanlığı tarafından Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Kaş'ta fener alayı düzenlendi. Fener alayına CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arkan, İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim İğli, eski CHP Kaş ilçe başkanları Süleyman Özer, Mehmet Zorlu, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri Meral Çiyan Şenerdi, Ayşe Bozca Gümüş, Cemil Tufan, Ali Arıtürk, Özgür Alper, Kaşlılar ve Kaş'ta tatil yapan yaklaşık 1500 kişi katıldı.
Fener alayına katılanlar, ellerinde meşaleler, bayraklar ve ortada 100 metre uzunluğunda dev bir Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe geçti. Atatürk Caddesi, Emin Erdem Meydanı'nı geçerek Kaş Cumhuriyet Meydanı'na gelen grup, yol boyunca İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı, Gençlik Marşı ve Sarı Saçlım Mavi Gözlüm türküsü söyledi. 
Kaş Cumhuriyet Alanı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, "30 Ağustos Zaferi, zaferden kurtuluşa giden, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolun başlangıcıdır. 30 Ağustos, Sevr Antlaşması'nı çöpe atan zaferdir. Lozan'a Türk heyetinin başının dik gitmesini sağlayan, emperyalizme diz çöktüren bir zaferdir. Emperyalist ülkelerin 'küçük Asya' hayalini söndüren zaferdir. 30 Ağustos Mustafa Kemal Atatürk'tür. 30 Ağustos bağımsız Türkiye'dir, sonsuza dek yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'dir. 30  Ağustos, Anadolu'nun sonsuza dek Türk yurdu olmasını sağlayan zaferdir. Bu zaferi sonsuza dek kutlayacağız. Hep bu meydanlarda olacağız" dedi.
Konuşmanın ardından İzmir Marşı söylenerek, bayrak şov yapıldı.
Editör: TE Bilisim