AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU  KAŞ’TA  STK'LARI ZİYARET ETTİ
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş ilçesinde STK'lar ile bir araya ederek Kaş'ın turizmini, tarımını ve ticaretini geliştirmeye yönelik çalışmalarını anlattı.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,  Kaş ilçesinde ziraat odası, esnaf odası, esnaf kefalet kooperatifi, küçük sanayi sitesi kooperatifi ve şoförler odası başkanları ile bir araya gelerek Kaş'ın Turizmi, Tarımı, Ticareti hakkında projeleri değerlendirdiler.
KAŞ'TA TARIM ÇALIŞTAYI YAPILACAK...
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Oda Başkanları ile 3T üzerine yani organik tarım, butik Turizm ve Ticaret üzerine konuştuklarını anlatarak şunları ifade etti: "Kaş küçük sanayi sitesinin yer belirleme sürecinin sonuna gelindi, Kaş esnafı bir küçük sanayi sitesine kavuşacak.
Turizm'de planlama ve koruyarak kullanma hususlarını değerlendirdik.
Kaş esnafının taleplerini masaya yatırdık, ticareti daha da canlandırma ve ulaşımı kolaylaştırmak adına projeleri değerlendirdik. Tarımda desteklerin arttırılması özellikle fide desteği hususunda çalışmaları sürdürme mutabakatına vardık" dedi.
KAŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI: GEÇEN SEZON ÇOK BEREKETLİ GEÇTİ.
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer'de geçen yıl hem fiyat hem ciro açısından çok bereketli bir sezon geçirdiklerini, çiftçinin yüzünün güldüğünü ifade ederek şunları ekledi: "Sayın Vekilimizle konularımızı her zaman istişare ediyoruz. Önümüzdeki aylarda, zararlılar ile biyolojik mücadele ve üretimin desteklenmesi hususunda akademik camianın, ilgili bürokratların ve çiftçilerin katılacağı bir arama konferansını Kaş'ta yapma kararı aldık. "
 
Editör: TE Bilisim