Antalya'nın Kaş ilçesinde oturan şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri için Karadeniz gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar törenle uğurlandı.
Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen Karadeniz gezisine, şehit yakınları, gazi ve gazi ailelerinden oluşan 40 kişi katıldı. 6 gece 7 gün sürecek gezide Kaş'tan otobüsle yola çıkan şehit yakınları ve gaziler tura Amasra'da başlayacak. Gezi Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'ye kadar devam edecek ve Rize'den geri dönülecek. Gezi boyunca Karadeniz'in doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri görülecek.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Şehit yakınları, bize şehitlerimizin emaneti. Onların çocukları bu yurdun birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü yolunda kanlarını, canlarını verdi. Bu geziyle biz de onlara görevimizi bir nebze olsun yapmak istiyoruz. Bu vatanda huzur içinde, bağımsız bir biçimde yaşıyorsak, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bu günümüzü onlara borçluyuz" dedi.
Şehit yakınları, gazi ve gazi aileleri Kaymakam Ulaş Akhan ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından Kaş Belediyesi önünden törenle uğurlandı.
Editör: TE Bilisim