KAŞ KAYMAKAMLIĞI  VE KUTSO’DAN ORTAK PROJE
Kaş Kaymakamlığı ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğiyle gerçekleştirilecek 'Batı Antalya Turizm Destek Platformu E - Ticaret Destek Projesi' ile Kaş'taki turizm işletmeleri internet ortamında tek çatı altında birleştirilecek.
   Antalya’nın Kaş İlçesi Kaymakamlığı ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) desteği ile gerçekleştirilecek proje ile, Kaş İlçesi’nde turizm sektöründe hizmet veren işletmeler internet ortamında tek çatı altında birleştirilecek. Proje ile ilgili olarak Kaş Kaymakamlığı’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar, yönetim kurulu üyesi Erhan Saraçoğlu ve KUTSO’nun proje ekibi katıldı.
   Toplantıda bir konuşma yapan Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar yaptığı konuşmada”Ortak gerçekleştireceğimiz projenin Kaş’ta turizm sektöründe çok önemli bir açığı kapatacağını belirterek; proje Kaş turizmine çok önemli bir katkı sağlayacak. Kaş’ta tatil yapmak isteyen birisi, internete girdiği zaman Kaş’ta ne var yok toplu olarak görebilecek. Kaş’ta tatilde neler yapabilirim ? sorusunun yanıtını bu proje ile görebilecek. Her işletme internet ortamında yer alabilecek. Ayrıca işletmelerin ücret ve komisyon ödemesinin de önüne geçecek” dedi.
   KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül de yaptığı konuşmada”İki yıl sürecek bir proje. BAKA tarafından destekleniyor. Kaş İlçesi başta olmak üzere, zamanla tüm Batı Antalya’yı kapsayacak “ Batı Antalya Turizm Destek Platformu E - Ticaret Destek Projesi” ile tüm işletmelerimize web sitesi ve online rezervasyon olanağı sağlayan turizm portalı kazandırmayı amaçlıyoruz “dedi.
   Toplantıda KUTSO proje ekibi, proje hakkında bilgi verdi.
 
 
Editör: TE Bilisim