KAŞ’TA YAPILAN TÜRSAB BATI ANTALYA YÖRE TEMSİL KURULU BAŞKANLIĞINA DEMRELİ  RIZA PERÇİN SEÇİLDİ
 Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu seçimleri Antalya'nın Kaş ilçesinde yapıldı.
 Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB’ın  Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Seçimleri, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde  yapıldı. Seçimlere, Değişim Hareketi’nin temsilcisi olarak giren Demreli turizmci Rıza Perçin, TÜRSAB’ın Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanı oldu.  İlk kez yapılan  Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanlığı seçimleri, en çok seyahat acentasının bulunduğu Kaş İlçesi’nde yapıldı. Kaş Belediyesi Toplantı Salonu’ndaki seçimlerde, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı ilçelerindeki acenta sahipleri oy kullandı. TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özden ve Mehmet Nezih Hacıalioğlu izlediği seçimlerde, Batı Antalya’da bulunun 114 delegeden 95’i oy kullandı. Seçimlere mavi liste ile giren Demre’deki Sea Kekova Tur’un sahibi Rıza Perçin, 59 oy alarak TÜRSAB Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu’nun ilk başkanı oldu. Beyaz liste ile yarışan diğer aday Mustafa Çetinkaya ise 36 oy aldı. Sonuçlarını açıklanmasının  hemen ardından Perçin, rakibi Mustafa Çetinkaya’yla kucaklaştı.  Rıza Perçin başkanlığındaki TÜRSAB Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu üyeliklerine de Fethi Kemal Öztürk, Tunahan Akşit, Murat Kocaer, Hüseyin Sertçelik, Ozan Güven ve Mehmet Akbaba seçildi.
   Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan TÜRSAB Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin yaptığı konuşmada” İlk olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana oy veren vermeyen Batı Antalya’daki tüm TÜRSAB üyelerinin temsilcisi olacağım. Kazanan TÜRSAB oldu.Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçime katılımın yüksek olması, TÜRSAB üyelerinin sorunlarına sahip çıkmasının güzel bir göstergesi. Tüm üyelerimizin haklarının kendileri ile güvende olacağını belirten Perçin; TÜRSAB’taki değişim hareketini Batı Antalya’ya, Batı Antalya’yı da merkez yönetimine taşıyacağız. Sorunların çözümü için hemen çalışmaya başlayacağız” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim