Antalya 2. Amatör Lig Paly – Off gruplarında mücadele sona erdi. Alanya Türkler Belediyespor ile Serik Kadriyespor, Antalya 1. Amatör Lige yükselen takımlar oldu. Antalya 1. Amatör Lige yükselecek iki takımı belirleyecek Play – Off maçında iki kaş takımı  Kaş Gençspor ile 1923 Kaşspor karşı karşıya gelecek.

   Antalya 2. Amatör Lig Play – Off A Grubu’nda mücadele eden 1923 Kaşspor, dün  Zeytinköy 4 nolu Saha’da oynanan maçta 1996 Akrepspor’un 15. dakikada Sinan’ın attığı golle 1 -0 yenerek grup ikincisi olarak Play – Off maçı oynamaya hak kazandı. 1923 Kaşspor, Play – Off Grubu’nda oynadığı 3 maçta iki galibiyet, bir yenilgi alarak 6 puan topladı. Antalya 2. Amatör Lig Play – Off B Grubu’nda mücadele eden Kaş Gençspor’da dün Zeytinköy 2. nolu Saha’da oynadığı maçta, Antalya Merkezspor’u 3 – 2 yenerek grup ikincisi olarak Play – Off maçı oynamaya hak kazandı. Maçta, Kaş Gençspor’un gollerini 35. dakikada Umut, 70. ve 90+ 4. dakikada Ahmet Seyit attı. Kaş Gençspor Play – Off Grubu’nda ounadığı üç maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alarak 4 puan topladı. Kadriyespor’un ardından grup ikincisi olarak Plaf – Off maçı oynamaya hak kazandı.  İki Kaş takımını karşı karşıya getirecek Play – Off maçının bu hafta sonu oynanması bekleniyor. Maç tarih ve saatinin 30 Mayıs Çarşamba günü açıklanması bekleniyor.
   İki takım yetkilileri de; hak edenin kazanacağı, celtilmence bir maç olsun. Önemli olan Kaş’ın bir takımının bir üst gruba yükselmesi dediler.
  
 
 
Editör: TE Bilisim