Antalya’nın Kaş İlçesi Merkezi’nde yaşanan trafik sorununu çözmek için, Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda tek yön uygulaması başlatıldı.
   Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan tek yön proje ile, trafiğin tek yön olarak verileceği cadde ve sokaklara, trafik yön, işaret ve girilmez levhalarının konulmasının ardından tek yön uygulaması başlatıldı. Buna göre; Kaş İlçe Merkezi’ndeki Atatürk Bulvarı, Liman Sokak, Hükümet Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yönü, Çukurbağlılar Caddesi, Çukurbağlılar 1. Sokak, Nevzat Hacıvelioğlu Sokak, Yeni Cami Caddesi, Süleyman Yıldırım Caddesi, Hastane Caddesi ve Mehmet Karahaliloğlu Caddesi trafik akışında tek yön olarak belirlendi.
   Yeni düzenleme ile ilgili olarak yetkililer; Kaş İlçe Merkezi’nde yaz, kış bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle yaz döneminde tek yön uygulamasına geçilen cadde ve sokaklarda trafik tıkanıyor. Bu nedenle tek yön uygulamasına geçildi. Uygulama yeni. Sürücülerimiz tek yön uygulamasına geçilen cadde ve sokaklarda dikkatli olmalı. Yön ve girilemez levhalarına dikkat etmeli. Yanlış yapan sürücülerimiz cezai işleme maruz kalacaktır dediler.
   
Editör: TE Bilisim