Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği başkanlığına  Dr. Munise Ozan yeniden seçildi.
     Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’nin olağan genel kurulunda  başkan değişmedi. Mevcut başkan Dr. Munise Ozan yeniden başkanlığa seçildi. Kaş Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurula, dernek başkanı Dr. Munise Ozan, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Belediye Başkan aday adayı Ulaş Akbaş, yönetim kurulu üyeleri ve dernek
üyeleri katıldı.
   Divan Başkanlığı’nı Bayram Zorlu’nun yaptığı genel kurula, tek liste ile gidildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı hep birlikte okundu. Ardından mevcut yönetim ibra edildi.74 üyenin oy kullandığı genel kurulda; Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’in başkanlığına mevcut başkan Dr. Munise Ozan ve listesi açık olarak kullanılan oyların tamamını alarak  yeniden seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Meral Çiyan Şenerdi, Huriye Yapıcı, Mustafa Eriş, Ahmet Murat Akoy, Altuğ Necat Pesen, Alpaslan Akbayrak, Aydın Çırak ve Dilek Diker yeniden seçildi.
   Denetim Kurulu üyeliklerine Süleyman Özer, Deniz Uluhan ve Ahmet Çetin seçildi.
   Genel kurulda bir konuşma yapan dernek başkanı Dr. Munise Ozan yaptığı konuşmada” Kaş hepimizin gözbebeği ve yaşam alanımız. Kaş’ta yaşayan hepimizin direk veya dolaylı olarak turizmle ilgimiz var. Yaşamımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Dernek olarak Kaş’ın değerlerinin farkındayız. Kaş’ta dernek olarak Kaş’ın tanıtımı ve sürdürülebilir turizm anlayışının yaygınlaştırılması için çaba harcıyoruz. Sürdürülebilir turizm tarihi, doğası, denizi, ormanı, insanı, kültürü tüm bileşenlerin bir arada yaşadığı bir turizmdir. Kaş’ta balıkçısı, dağdaki  çobanı, küçük ev pansiyoncusu, Likya Orkidesi, sedir ormanları, denizdeki nesli tükenmekte olan orfoz balığı da bu coğrafyada yaşasın istiyoruz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Çünkü Kaş’a insanlar bu zenginlikler için geliyor. Kaş İlçe Merkezi’ndeki korunmuş tarihi binalar için geliyor. Bu nedenle Kaş’ı korumanın, beton yığınına dönüşmesinin önüne geçmek için çalışıyoruz.
   Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaşama geçirmeye çalıştığı, her yeri betonlaştıracak 1/ 25.000 ölçekli plana karşı açtığımız davada plan iptal edildi. Ancak yapılan itiraz üzerine dava şu anda Danıştay’da. Kaş – Kalkan arasına yapılması planlanan 28 kilometrelik otobana karşı da dava açtık. Geçen hafta keşif yapıldı. Biz Kaş’ın doğasını bozmayacak her türlü yatırıma evet diyoruz. Ancak başka Kaş yok. Bu doğa için insanlar Kaş’a tatile geliyor. Kaputaş Plajı, bu bitki örtüsü yok olduğu zaman, Kaş’ın her tarafı betonlaştığı zaman buraya kimse gelmeyecektir. Bu hatayı yapan turizm bölgeleri bunun bedelini ağır ödüyor. Hep birlikte biz bunun Kaş’ta önüne geçeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim