Kaş Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Ayhan Yıldırım atandı. Yıldırım'a atama yazısı ve yetki belgesi düzenlenen törenle Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy tarafından verildi.
Kaş Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Baynurlar'ın Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından, Kaş Ülkü Ocakları Başkanlığı'na aynı zamanda Kınıkspor Kulübü ve Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü de olan Ayhan Yıldırım atandı. Yıldırım'a atama belgesini Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy verdi. Kaş Ülkü Ocakları'nda düzenlenen törene Antalya ve Kaş Ülkü Ocakları yöneticileri katıldı. Törende Aksoy, Yıldırım'a bir Türk bayrağı hediye ederek, görevinde başarılar diledi.
Törende bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy, "MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi 'Ülkü Ocakları'ndan haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, habis, harabi, hantal ve haşarı emeller çıkmaz, çıkmamış, çıkmayacaktır. Ülkü Ocakları'ndan çıksa çıksa dava adamı çıkar, imanlı nesiller çıkar, cesur yürekler, akılla bezenmiş gönüller çıkar' sözünden yola çıkarak, Ülkü Ocakları'nın misyonuna uygun olarak çalışmalar yapacağız. Gönülleri kazanacağız. Türk- İslam davasına hizmet edeceğiz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim