Kaş ve  Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet  Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu’ndan  Kaş Devlet Hastanesine Turnike Cihazı ve 30 Bin Tl lik Otomatik Turnike Cihazı  ve  Tıbbı malzeme  bağışta bulundular.

 Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu, Kaş Devlet Hastanesi'ne cihaz ve tıbbi malzeme bağışında bulundu.

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin  yönetim kurulu adına Kaş Devlet Hastanesine yapılmakta olan ortapedi ameliyatlarında kullanılan 30 bin Liralık Turnike Cihazı ve malzeme  bağışta bulundular. Kaş ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin ve Yönetim Kurulundan Ali Efeoğlu, Mehmet Akay, Abdullah Öztürk ve kooperatifte  çalışan  personel Mustafa Eriş’tenn oluşan heyet Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serdar Yılmaz , Hastane Müdürü Hüseyin Teke ve Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Rahmi Alkan’ı ziyaret ettiler. Kaş ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin ve yönetim kurulundan oluşan heyeti  ilk olarak Hastane Başhekimi Op. Dr. Serdar Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Devlet Hastanesi Başhekimi tarafından konuklara ikramlarda bulundu. Daha sonra konuklar Devlet Hastanesini gezdiler. Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin yaptığı konuşmada” Kaş ve Esnaf Sanatlarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak yönetim kurulumuz adına Kaş Devlet Hastanesi’ne yapılmakta olan ortapedi ameliyatlarında kullanılan30 bin lira Otomatik Turnike Cihazı alarak hastanemize bağışladık.
Ayrıca hastanenin diğer eksik ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağışta bulunduk. Hastanemizin her türlü eksiklerini n tamamlanmasını  devletten bekleyemeyiz. Bizde kooperatif olarak, hayırsever vatandaşlar olarak da bizimde çorbada tuzumuz olsun. Bu hastane bizim, tüm halkın. Sağlık çok önemli, en küçük bir hastalığımızda hemem hastaneye, doktora koşarız. Acaba gittiğimiz bu hastanenin doktoru var mı, ameliyat edecek  cihazları var mı bunları ancak hasta olduğumuzda, ameliyat olacağımız zaman işin önemini ancak o zaman anlarız. Hastanemizin ihtiyaçlarını gidermek önce devletin daha sonra hayırseverlerin görevidir. Kaşlı hayırseverleri hastanemizin eksik cihazlarının tamamlanması için göreve çağırıyorum. Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı olarak Kaş Devlet Hastanesi’ne yaptığımız bu bağışları yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum”dedi.
 Kooperatif Başkanı Ramazan Çetin, para ve otomatik turnike cihazını Başhekim Uzm. Dr. Serdar Yılmaz'a teslim etti.
Başhekim Yılmaz, yardım için teşekkür ederek, konuklarına hastaneyi gezdirdi.
 
 
Editör: TE Bilisim