Kaş ilçesinde 12-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Kaş Yarımadaton  Yarışma organizasyonu  12 Ekim Cuma günü (Bugün) başlıyor.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 12-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Kaş Yarımadaton   Yarışma organizasyonu  12 Ekim Cuma günü (Bugün) başlıyor.Yarışma proğramına göre  12 Ekim Cuma günü (Bugün) saat 10:00 -20:00 Kaş Belediye Toplantı nSDalonu’nda Kayıt  alanı açılışı.Saat 17:00’de Açılış peoğramı Kortej Yürüyüşü, Yer: Kaş’ın girişi Migros önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş, Saygı duruşu,, İstiklal Marşının söylenmesi. Saat 17:30 Açılış konuşmaları, Saat 18:00’de sergi açılışı, Saat  18:30’da Makarna Partisi.
13 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ
Saat 10:00’da 21 Kilometre Yarı Maratonnn Başlangıcı. Yer Cumhuriyet Meydanı.
Saat 10:15’te 12 Kilometre Yarımadaton Başlangıcı. Yer Cumhuriyet Meydanı.
Saat 13:00’te Yarışların sona ermesi. Saat 14:30’da Ödül  Töreni ve Kapanış
Organizasyon Komitesi Başkanı Polat Dede yaptığı konuşmada” Antalya Büyükşehir, Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesinin desteğiyle bir spor firması tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kaş Yarımadaton’un 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Amacımız  Kaş’ı tanıtmak ve  etkinliğin sürdürülebilir olmasını istiyoruz. Çevreye duyarlı ve çevreyi koruma amaçlı bir yarışma organizasyonu Kaş Yarımadaton’un Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) ile Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kurallarına göre yapılacak.  Türkiye, Danimarka, Norveç, Kanada, İngiltere ve Amerika’nın da bulunduğu 10 ülkeden yaklaşık 250 kişinin Yarımadaton’a katılmasını  bekliyoruz. 12 ve 21 kilometre parkurlarında, kadın ve erkek kategorilerinde düzenlenen yarış Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve tamamlayan herkese madalya verilecek. Organizasyon, 13 Ekim cumartesi günü ödül töreniyle sona erecek. İki gün sürecek olan Kaş Yarımadaton Yarışmasına tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim