KAŞ BELEDİYESİ KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİ YAYLA YOLLARINI ASFALTLIYOR
  Antalya’nın Kaş İlçesi Belediyesi, ilçenin yayla bölgesinde bulunan mahallelerin yollarında asfalt seferberliği başlattı. Kaş belediyesi, kendi ekipleri ile asfalt çalışması yapıyor.
   Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaş’ın yayla bölgesindeki Yayla Çukurbağ, Yayla Kılınçlı, Yuvacık, Beldibi ve Sinekçi mahallelerinde asfalt çalışması başlattı. Ekipler, ilk olarak Yayla Çukurbağ Mahallesi’nde 5,6 kilometrelik yolun asfaltlaması yapıldı. Çalışmada 4 disbiratör astar ve 6 disbiratör asfalt aracı kullanıldı. Yol için sadece 400 bin lira harcama yapıldı.
   Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmsada” Şu anda yayla bölgesindeki Beldibi Mahallesi’nde 11 kilometre, Yayla Kılınçlı Mahallesi’nde 4 kilometre, Sinekçi ve Yuvacık mahallelerinde 2,5’şer kilometre olmak üzere toplam 17 kilometre yolun alt yapısı tamamlandı. Kısa sürede asfalt kaplaması yapılacak. Havalar soğumadan, yayla yollarında çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ekiplerimiz, Ekim sonuna doğru sahildeki mahallelerimizde çalışmalara başlayacak. Kendi ekiplerimizle yaptığımız çalışmalarda, birim fiyatı daha ucuza mal ediyoruz. Daha hızlı hizmet veriyoruz. Amacımız vatandaşımızı kış mevsimi öncesi çamurdan” kurtarmak dedi.
 
Editör: TE Bilisim