KAŞLILAR VE TATİLCİLER YENİ YILA MERHABA DEDİLER

  Kaş 2023 senesine veda edip 2024 yılını büyük bir coşkuyla karşıladı.

  Kaş’ta acısıyla tatlısıyla 2023 geride kaldı.  Kaşlılar ve Kaş’a tatile gelen tatilciler 2024 yeni yılı Cumhuriyet Meydanını dolduranlarla birlikte coşkuyla karşıladı. Kaş 2024 yılına Kaşlı bazı vatandaşlar ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancılarla birlikte girdi. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 24:00’te toplanan binlerce kişi şarkılar söyledi. Ellerindeki havai fişeklerle Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar ve tatilciler söyledikleri şarkılarla soğuk havaya aldırış etmeden 2024 yılına gönüllerince eğlenerek girdiler.

KAŞLILAR 2024'Ü CUMHURİYET MEYDANI'NDA KARŞILADI

KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYl MUTLU ULUTAŞ'TAN ÇAVDlR ZİYARETİ KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYl MUTLU ULUTAŞ'TAN ÇAVDlR ZİYARETİ

Kaşlılar ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler, 2024 yılını bazı vatandaşlar kendi aralarında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yeni yıl programında coşkuyla karşıladı. Meydanı dolduran vatandaşlar, bazı vatandaşlar ve tatilciler kendi aralarında gönüllerince doyasıya eğlendi.

Kaş'ta yeni yıl kutlamalarının merkezi Cumhuriyet Meydanı oldu. Kaşlılar yeni yılını kendi aralarında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yeni yıl programıyla karşıladı. Kaş Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta ışıklarla süslediği meydan saat 23.00'den itibaren büyük coşkuya sahne oldu. Bazı vatandaşlar ve tatilciler kendi söyledikleri müzik eşliğinde dans eden Kaşlılar ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler, keyifli saatler geçirdi. Bazı vatandaşlar ve tatilciler kendileri söyledikleri hareketli müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Etkinlikler kapsamında saat 23:59'da vatandaşlar ve tatilciler kendi imkanlarıyla tedarik ettikleri havai fişek gösterisi ve  müzik eşliğinde eğlendiler. Saat gece yarısını gösterdiğinde hep bir ağızdan 10'dan geri sayarak, 2024'e merhaba dedi.

  KAŞ lŞlL lŞlL RENGARENK

  Kaş Yılbaşı için cadde ve meydanlar ışık dekorlarıyla donatıldı. Yeni yılda 2023 yılının son günü Akdeniz'in incisi ve turistik Kaş ilçesinde Cadde sokaklar olmak üzere İlçenin meşhur meydanı Cumhuriyet Meydanını Kaş Belediyesi ışıl ışıl bir görünüme kavuşturdu. Kaş Belediyesi yılbaşı için ilçe merkezindeki cadde, sokak ve Cumhuriyet Meydanını özel aydınlatmalarla donattı. İlçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere vatandaşlar bu Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Anıtının önündeki ışık şöleni Kaş 2024, Hoşgeldin 2024 ve çam ağacı figürleri, kalp ve yıldız şeklindeki ışık şöleni önünde hatıra fotoğrafı çekmek ve çektirmek için birbirleriyle adeta yarışıyorlar.

KAŞ EMNİYET MÜDÜRLÜPĞÜNDEN VE JANDARMADAN YILBAŞI DENETİMİ

Antalya’nın Kaş İlçe Jandarma Komutanlığınca yılbaşı dolayısıyla asayiş ve trafik denetimleri yapıldı.

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven ortamında geçirmesini sağlamak için belirlenen noktalarda uygulamalar gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri ilçedeki yol kontrol noktalarında, Kalkan, Kınık ve Patara yollarında yılbaşı dolayısıyla alınan emniyet tedbirleri kapsamında güvenlik uygulaması yaptı. Görevliler kontrol için durdurdukları araçta vatandaşların yeni yılını kutladı. Sürücülerin belgelerini kontrol eden ekipler alkol denetimi de yaptı. Trafik kurallarına uyulması konusunda uyardı. Yeni yılın yaklaşması ve özellikle yılbaşı öncesi alkollü satışlardan kaynaklanacak sorunların önüne geçmek amacıyla alkol sunumu yapılan işletmelerde de denetim gerçekleştirdi. Jandarma personelinin yeni yılını kutlayan vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Editör: ADEM AYDIN