Kaş Ziraat Odası'nın Olağan Genel Kurulu’nda yapılan Seçim sonucu yeni yönetim kurulu ile birlikte yeniden seçilen Başkan Ramazan Süer İlçe Seçim Kurulu Müdürü Sadık Türkoğlu’ndan Yeni Seçilen Oda Meclisi’nin ve Yönetim Kurulu’nun mazbatasını aldı.
 
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer mazbatasını alırken yaptığı açıklamada; “ İlçe Seçim Müdürümüzden yeni seçilen Oda Meclisimiz ve Oda İdare Heyetimizin mazbatasını aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çiftçilerimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.
 
ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU VE ODA MECLİSİ TOPLANARAK GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI.
 
 Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Oda meclisi Mazbata’nın alınmasının ardından toplanarak görev bölümü yaptı. Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında , Yönetim Kurulu Başkanlığına Ramazan Süer, Başkan Yardımcılığına İdris Zorlu, Muhasip Üyeliğe ise Murat Yılmaz oy birliği ile seçildiler. Yapılan Meclis toplantısında ise Ziraat Odası’nın Meclis Başkanlığına İbrahim Nişancı, Başkan Yardımcılığına ise Suat Ekizoğlu oy birliği ile seçildiler.
 
 
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer toplantının ardından yaptığı açıklamada; “ Odamızın seçimlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Oda meclisimizde son zamanlarda sebze fiyatlarındaki, alım ve satımlardaki girdi fiyatlarının düşürülmesi ve ürünlerin üreticinin maliyetinin üzerinde bir fiyat ile satılması yönünde tavsiye kararları alındı.Bu konuda diğer bölge ziraat odaları ile ortak hareket etmek üzere karar alınmıştır.Karar Türkiye Ziraat Odaları Birliğine gönderilmiştir” dedi.
 
 
Genel Kurul (Umumi Heyet) toplantısı ile Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu (İdare Heyeti) üye seçimleri yapılmıştı. Genel Kurul’da Yargı gözetiminde Oda Meclisinin 21 asil ve 21 yedek üyesinin seçimi ile Oda Meclisince Oda İdare Heyetinin 7 asil ve 7 yedek üyesinin seçimi gerçekleştirilmişti. Seçimde 56 delegeden 53’ü oy kullanmıştı.
 
KAŞ ZİRAAT ODASI’NIN YENİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ VE ODA MECLİSİ ASİL ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
 
Genel kurulda yapılan seçimlerden sonra yeni yönetim kurulu Asil üyeleri ve oda meclisi asil üyeleri şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Üyeleri; Ramazan Süer, İdris Zorlu, Murat Yılmaz, Mehmet Eriş, Mehmet Ali Kalkanlı, Ramazan Güzel, Sadettin Büyüktekin. Oda Meclisi Üyeleri; İbrahim Nişancı, Suat Ekizoğlu, Özer Kolak, İsmet Dedeler,Yusuf Ülker,Mehmet Erdoğan, Hüseyin Kanğa, Bayram Sarıca, Hüseyin Çakmak, Ali İhsan Alkay, Mehmet Karatepe, Osman Sarıca, Süleyman Karagöz, Ahmet Levent.

 
 
Editör: TE Bilisim