Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Çukurbağ Yarımadası’nda yeni inşa edilen ve 3 milyon 300 bin Euro’ya mal olan butik otel hizmete açıldı. Butik Otel’in açılışında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başarı ve hayırlı olsun mesajı okundu.

   Kaş İlçesi’ndeki Çukurbağ Yarımadası’nın tam burnunda inşa edilen “Jackey Butik Otel”, düzenlenen açılış galası ile hizmete açıldı. Açılışa, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sanatçılar Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun lakaplı Coşkun Güven, çoğunluğu İrlanda’dan gelen toplam 60 VIP konuk katıldı.

Katılımcılar girişte, müzikle karşılandı. Otelin sahipleri, konukları girişte karşıladı. Konuklara bir akşam yemeği verildi. İstanbul’dan gelen Dolapdere Big Gang Grubu eşliğinde Engin Evin bir konser verdi. Konukların büyük bölümü otelde konuk edildi. İş insanları Ahmet Çevik, Ahmet Delikanlı ve Mehmet Tok adlı iş insanlarına ait olan butik otel, bin 500 metrekarelik alanda, arazi irtifakası  nedeniyle 4 katlı.  Otel 20 odalı. Bir kral odası, 4 süit odası var. Süit odalardan ikisi ve normal odalardan ikisi olmak üzere 4 odası engelli odası olarak dizayn edildi. Otelin her yerinde asansör ve engelli rampaları var. Tüm deniz ve Yunanistan’ın Meis Adası manzaralı. Otel İrlanda ve Türk mimarisi karışımı olarak inşa edildi. Otelin inşaası için toplam 3 milyon 300 bin Euro harcama yapıldı.

  İş insanı Ahmet Çevik açılışta yaptığı konuşmada” Kaş’a belki küçük olarak düşünülebilen çok önemli bir butik otel kazandırdık. Farklı bir mimari, farklı bir hizmet anlayışı ile, Kaş’ta bir ilki gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Gelecek yıl hemen yanımızdaki araziye 40 odalı Jackey Park Project adlı otelimizi hizmete açacağız. Kaş turizmine bir faklılıkla, uluslararası hizmet vereceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim